shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Banner
Member of The Internet Defense League
Member of The Internet Defense League

ВЛЕЗ В КУРСА

Как се води обучението? Как да се включите?   >>   Как можете да се включите в обучението?

Как можете да се включите в обучението?


СТЪПКА 1: Изберете един или повече от курсовете в онлайн магазина и ги добавете в количката си. С натискането на „Изпрати поръчката” се озовавате на регистрационната страница, на която попълвате информация за Вас, която ще ни бъде нужна, за да стартираме курса Ви. Уверете се, че сте попълнили правилно телефонния си номер, скайп акаунта и е-мейла си. Запознайте се с общите ни условия и нашата политика за личните данни. С кликването на „Потвърди” поръчката Ви е изпратена. На е-мейла, посочен от Вас в регистрационната форма, ще получите копие от Вашата поръчка: данните, които сте ни изпратили; курса, който сте избрали, и банковата сметка, на която трябва да заплатите абонамента си.

СТЪПКА 2: В рамките на 3 работни дни наш представител ще се свърже с Вас по телефона, за да си запазите час за стартиране на Вашия курс. На тази среща ще получите тест за определяне на нивото Ви, ще Ви попитаме и за Вашите предпочитания за честотата на уроците, за вида материал, на който ще искате да наблегнем (например имате трудности с говоренето, не са Ви ясни времената и т.н.) и други неща, свързани с персонализацията на Вашето обучение. Ще Ви запознаем с функционирането на обучителните модули на сайта (как да ползвате материалите, как да предавате домашната си работа и др.). Ще се срещнете и с Вашия преподавател. Тестът за определяне на нивото Ви е безплатен.

СТЪПКА 3: Започвате Вашето обучение по графика, договорен с Вашия преподавател. През първата седмица използвате сайта безплатно. Обучителните материали са безплатни за целия срок на Вашето обучение. В рамките на тази седмица ще трябва да заплатите първия си абонамент.

Банкова сметка: BG31RZBB91551035429603
Име на получателя: ТИК-БГ ЕООД
Основание за плащане: Абонамент за езиково обучение


login