shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Banner
Member of The Internet Defense League
Member of The Internet Defense League

ВЛЕЗ В КУРСА

Английски език НАЧИНАЕЩИ   >>   Английски в строителството Част 1

image Английски в строителството Част 1
Курсът „Английски в строителството” част 1 предлага професионално обучение по английски език без откъсване от работната среда на строителни и монтажни работници. Включва граматика и специализирана за строителната сфера лексика, цели развиване на четирите основни езикови умения (четене и слушане с разбиране; писане и говорене). Темите са съoбразени с последните новости в сферата на строителството и монтажните работи, специфичната лексика е ясно дефинирана и въвеждана с много практически упражнения. Предназначен е за курсисти с основни познания по английски език (преминали ниво А1 от "Европейската езикова рамка (CEFR)" ). Покрива А1 и дава базисни умения за А2.

Как да поръчате Вашия курс:

СТЪПКА 1: Поръчайте пакета уроци.

СТЪПКА 2: След като поръчате абонамента си, в рамките на 3 работни дни наш представител ще се свърже с Вас по телефона, за да стартирате Вашия курс. Повече подробности ще намерите в " "Как се води обучението?" " и " "Как да се включите?" " в главното меню.

СТЪПКА 3: След като вземете всички уроци във Вашия пакет, можете да поръчате нов пакет при Вашия преподавател (той / тя ще Ви уведоми, когато пакетът Ви свърши).
ВЛЕЗ В КУРСА

Пълен пакет уроци

Английски в строитрлството Част 1: 8 урока Х 60 минути (цена на един урок – 20 лв.). Подходящ за чес...
Цена: 160.00 лв.
Количество:

1/2 пакет уроци

Английски в строителството Част 1: 4 урока Х 60 минути (цена на един урок – 20 лв.). Подходящ за чес...
Цена: 80.00 лв.
Количество:
login