shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Banner
Member of The Internet Defense League
Member of The Internet Defense League

ВЛЕЗ В КУРСА

Английски език СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ   >>   Бизнес срещи

image Бизнес срещи
Разговорен английски за деловите хора, които организират, председателстват, провеждат или от време на време посещават бизнес срещи с чуждестранни колеги, партньори и клиенти. Кратки уроци (30 минути), само слушане и говорене. Може да се използва и като допълнение към вече поръчан друг курс.
Теми:
1. Изразяване и аргументиране на мнение: въвеждане на аргументи, доказване и подкрепяне на тези, даване на примери, обобщаване.
2. Съгласие и несъгласие. Коментари и предложения.
3. Водене на среща (ролята на председателя): придържане към дневния ред, представяне на участниците, спазване на процедура и правила, обобщаване, закриване на среща.
4. Прекъсване на говорещия за: изясняване на информация, несъгласие с изказаното мнение, вмъкване на информация, смяна на темата. справяне с участници, склонни да прекъсват.
5. Изясняване на детайли, вземане и отлагане на решение, закриване на срещата.
6. Дискусии и дебати. Преговори и компромиси. Постигане на предварително заложени цели.

Как да поръчате Вашия курс:

СТЪПКА 1: Поръчайте пакета уроци.

СТЪПКА 2: След като поръчате абонамента си, в рамките на 3 работни дни наш представител ще се свърже с Вас по телефона, за да стартирате Вашия курс. Повече подробности ще намерите в "Как се води обучението?" и "Как да се включите?" в главното меню.

СТЪПКА 3: След като вземете всички уроци във Вашия пакет, можете да поръчате нов пакет при Вашия преподавател (той / тя ще Ви уведоми, когато пакетът Ви свърши).

ВЛЕЗ В КУРСА

Пълен пакет уроци

Бизнес срещи: 8 урока Х 30 минути (цена на един урок – 10 лв.)....
Цена: 80.00 лв.
Количество:
login