shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Banner
Member of The Internet Defense League
Member of The Internet Defense League

ВЛЕЗ В КУРСА

Английски език НАЧИНАЕЩИ   >>   Бизнес английски ниво А1

image Бизнес английски ниво А1
Основите на граматиката на английския език. Лексика, свързана с деловото ежедневие. Упражнения, поставящи курсиста в реални бизнес ситуации. Интензивен тренинг на четирите езикови умения: четене и слушане с разбиране, писане и говорене. Покрива първо ниво от Европейската езикова рамка (CEFR) - А1 (Starter).
ВНИМАНИЕ: Курсът не е подходящ за хора, целящи да „повдигнат нивото си”, тъй като лексиката в него не покрива много от темите от ежедневния живот (той е бизнес-фокусиран). Можете да го използвате за усъвършенстване на езиковите си умения, ако преди това сте минали курс по общ английски за А1, или като допълнение на нашия курс „ Общ английски – ниво А1”.
Как да поръчате Вашия курс:

СТЪПКА 1: Изберете пакета от уроци, който най-добре пасва на Вашия график. Запознайте се със съдържанието на курса в допълнителния файл (ще го намерите , след като кликнете на избрания от Вас пакет уроци).

Пълен пакет: 8 урока Х 60 минути (цена на един урок – 20 лв.). Подходящ за честота на обучение два пъти седмично.
½ пакет: 4 урока Х 60 минути (цена на един урок – 20 лв.). Подходящ за честота на обучение един път седмично.

СТЪПКА 2: След като поръчате абонамента си, в рамките на 3 работни дни наш представител ще се свърже с Вас по телефона, за да стартирате Вашия курс. Повече подробности ще намерите в Как се води обучението? и Как да се включите? в главното меню.

СТЪПКА 3: След като вземете всички уроци във Вашия пакет, можете да поръчате нов пакет при Вашия преподавател (той / тя ще Ви уведоми, когато пакетът Ви свърши).

ВЛЕЗ В КУРСА

Пълен пакет уроци

Бизнес английски - ниво А1: 8 урока Х 60 минути (цена на един урок – 20 лв.). Подходящ за честота на...
Цена: 160.00 лв.
Количество:

1/2 пакет уроци

Бизнес английски - ниво А1: 4 урока Х 60 минути (цена на един урок – 20 лв.). Подходящ за честота на...
Цена: 80.00 лв.
Количество:
login